Menu
header photo

Apartamente noi Iasi

apartamente noi iasi

Asa cum bine se stie in legatura cu acest  subiect al crizei financiare,  au fost si vor fi multe discutii in anii ce vin, din motivul acesta,  clientii si cei care sunt specialisti care au activitatea  desfasurata in preajma  agentii imobiliare ce activeaza pe zona Moldovei si  pe aceasta piata imobiliara, toate privind cu incredere la viitor gandindu-se intotdeauna cu speranta la ele si la tot ce va urma sa se faca in acest domeniu,  la tot ce presupune incluisv vanzarea dar si cumpararea de terenuri si a  apartamentelor noi  din Iasi si din toata zona Moldovei.

Companiile internationale cat si cele nationale care pot sa ofere consultanta,  au afirmat ca, in  anii care o sa vina o sa fie inregistrate cresteri semnificative in toate tranzactiile pietei imobiliare din aceasta zona a Moldovei catsi in intreaga tara.  Astefel de cresteri  vor fi traduse in mod concret in cresterea asupra consumului si  implicit in cresterea de preturi la aproape toate segmentele pietei  imobiliare.

Mai mult decat asta, se fac  si anumite  speculatii in ceea ce privesc perioadele viiitoare avand si   previziunea sa apara o noua criza din punct de vedere economic vorbind. Conform tuturor celor care au fost  mentionate de catre specialistii in aceste imobiliare, e foarte posibil ca din 2021 sa putem asista la  perioade care au  economie  in crestere insa  in acelasi timp lucrul acesta sa se intample si in cazul industriei  vanzarilor cat si in industria cumpararilor de caselor si de apartamente noi in Iasi, sau al celor care sunt pe piata achizitiilor si pe cea a  vanzarilor, a tranzactiilor specifice de terenuri, si apoi acestei  criza  urmandu-i   perioade noua in care o sa asistma la n declinul incluisv in domeniul constructiilor.

 

Criza financiara din anii 2014-2015

 

Apusul acestei crize financiare a dus in mod  inevitabil spre tendinte noi  care sunt benefice si din punctul de cedere al tranzactiilor imobiliare. Toata Europa a fost atunci in criza economica si de aceea, acele  studii anticipeaza faptul ca unii indicatori economici cum sunt PIB-ul, cat si vanzarile si consumul o sa intre pe un trend crescator  in acei ani care  vin. Viteza cat si amploarea de desfasurare a procesului difera intre  tari si  Romania este printre acelea care au fost vazute ca fiind unele bine pozitionate in acest  sens.

Previziunile ce tin de cresterile din  domeniul acesta al imobiliarelor au dus la estimarea  ca  in tarile sudului Europei  s-a putut ajunge la  cresteri semnificative insa nici alte tarile din lume  nu au ramas  in urma.

Cu precadere vanzarile de retail isi schimba trendul negativ al aniilor din urma, asadar incluisv cel care a fost  inregistrat in cadrul vanzarilor de case si ale celor de apartamente noi in Iasi ajung sa aiba cresteri care ajung in medie la circa 1,3% numai  intr-un singur an, dincepand cu 2014 si putand ajunge si pana in 2018.

 In cadrul acelor site-uri care sunt de specialitate, cei care sunt interesati de domeniul constructiilor cat si de cel al vanzarilor si cumpararilor de apartamente gasesc multe informatii ce le sunt atat utile cat si cu adevarat necesare.

Go Back

Comment